Skip to content

A szalon szakemberei

Papp Nicol kozmetikus

Papp Nicol kozmetikus végzettsége mellett a közgazdász diplomát is megszerezte, azonban emberekkel és ezzel szeret foglalkozni, a munkája szerelmese. Nála megtalálhatja mindenki a lelki harmóniát és a testi felüdülést egyaránt. A szakmát a lehető legnagyobb odaadással és alázattal végzi, egyúttal lendületes, ambiciózus, hozzáállása példaértékű. Célom, hogy minél több tapasztalatot és szaktudást sajátítsak el az évek során, melyhez elengedhetetlenek a folyamatos továbbképzések, tanfolyamok. A szalonban a lehető legjobb minőségű termékekkel dolgozunk, így hiszem, hogy mindenki számára sikerül megtalálnunk a neki megfelelő kezelést, legyen szó arc vagy testkezelésről egyaránt. Brow stylistként szemöldök laminálásra és szempilla liftingre is várlak benneteket, ha ilyen gyönyörű szemöldökre és szempillára vágytok!

Szabó Eszter fordász
Szabó Eszter öt éve valósította meg gyerekkori álmát, fodrász lett. Ezután két évig Írországban dolgozott, sokat tapasztalt, kiváló fodrász lett belőle. Három év gyorsfodrászat után egy exkluzívabb szalonkörnyezetre vágytam, így választottam a Hekate by Erika Vámos szalont. Számomra egy jó frizura egy tökéletes vágással kezdődik, a férfi és női vágástechnikák, trendek folyamatos nyomon követésével, továbbképzésekkel tudok vendégeimnek a lehető legkezelhetőbb, stílusával egyező fazont elkészíteni. 
 
Dankó Ramóna fodrász
Dankó Ramóna 5 éve fodrász. Legkedveltebb tevékenysége a festés és a melírozás, a hajvágáshoz pedig, – lássuk be -, egész egyszerűen ért. Szeretem látni a nagy volumenű változásokat, ahogy megújul a vendégek haja színben és formában egyaránt. Krisztina több mint féléves lenövéssel tért be hozzám, melyet egy teljes festést követően a Kevin Murphy Staying.Alive ápolóval és Re.Store pakolással kezeltem. Majd vágással frissítettem a végeken és szintén Kevin Murphy Anti.Gravity, valamint Leave.In.Repair termékekkel tettem még selymesebbé és egészségesebbé. Szeretettel várom minden kedves vendégemet a Hekaté szalonba, ha hasonló változásra vágyik.
Jónás Vivien műkörmös

Jónás Vivien manikűrös, pedikuros kolléganőnk, a Hekaté csapatát erősíti. Legfontosabb számára hogy vendégei mindig elégedettek legyenek munkájával. “Már körmös tanulóként éreztem, hogy meg találom a helyem. Folyamatosan tanulok, és fejlesztem magam. Szeretek mosolyt csalni más emberek arcára, ezért választottam ezt a szakmát.

 
Hisstek Nikolett kozmetikus/körmös
Hisstek Niki vagyok. Már kozmetikus tanulóként is éreztem, hogy megtaláltam a helyem! Kozmetikusnak lenni számomra nemcsak egy szakma, hanem szenvedély is egyben. Folyamatosan tanulok, továbbképzéseken veszek részt, távlati céljaim között szerepel, hogy egyszer bőrterapeuta legyek. A Hekatéban külön öröm számomra, hogy a legmodernebb technológiákkal végezhetem azt a tevékenységet, amit a legjobban szeretek. Minden arcbőr, amivel a munkám során találkozom egy új terep, ami új kihívásokat és tapasztalatot jelent számomra, ezért mindig a legapróbb részletekig feltérképezem a bőr tulajdonságait, és maximális odafigyeléssel választom ki a megfelelő kezelést. Nálam biztos kezekben tudhatod az egyik legértékesebb tulajdonodat, a bőrödet!
Olajos Szílvia fodrász

Olajos Szilvia vagyok, évek óta a szépségiparban dolgozom. Kozmetikusként kezdtem, jelenleg is végzek a Hekate by Erika Vamos szalonban Image skincare kezeléseket, de jó ideje már fodrászként is fordulhattok hozzám, sőt a sminkes képesítést is megszereztem. Nagyon sokoldalú vagyok, folyamatosan képzem magam, szóval hozzám akkor is fordulhattok, ha egy szép ünnepi sminket szeretnétek alkalmi frizurával. Nagyon szeretem a munkám és az emberek szépségéért tenni. Várlak benneteket.


Várlak benneteket szeretettel.

Hope Sophie fodrász/recepciós
Hope Sophie vagyok 20 éves. 
2022 április óta erősítem a Hekaté csapatát mint recepciós. Időközben fodrász végzettséget szereztem. A hobbim a konty illetve az alkalmi frizura készítése. 
Sok szeretettel várom leendő vendégeimet! 
 
 
Gotthárd-Balkányi Tímea kézápoló és műköröm építő 
Gotthárd-Balkányi Tímea vagyok. 
2013 óta szépítem ápolom a kezeket és lábakat. Korabbi, porcelánfestő valamint rajztanári végzettségeim után a manikűrös, műköröm építő szakma, már sokkal jobban vonzott! Szerencsésnek tartom magam, mert olyan munkat végezhetek ami a hobbim, s ezaltal úgy érzem, nem kell többé dolgoznom. Célom hogy mindenki aki leül hozzám, kifogástalan minőséget kapjon! Megelégedve, megszépülve, és boldogan távozzon minden alkalommal! 
Kovács Dóra sminktetováló
Kovács Dóra vagyok végzett kozmetikus, sminktetováló és Best Brows Pro márkanagykövet.

Már egészen kislány korom óta fontos szerepet töltött be az életemben a szépségápolás, amellett, hogy érettségi után a tanulmányaimat a Budapesti Gazdasági Főiskolán folytattam. Nyitott személyiségem és tudatos bőrápolással kapcsolatos elhivatottságomnak köszönhetően mégis úgy éreztem, hogy a szépségiparban tudnék igazán kiteljesedni. Mindennapi kezeléseim nagy részét a féltartós és tartós esztétikai megoldások teszik ki, fontosnak tartom, hogy naprakész legyek a legújabb trendekkel, ezért rendszeresen fejlesztem magam, továbbképzéseken veszek részt.
Körtvélyesi Dominika recepciós
Körtvélyesi Dominika vagyok, 26 éves. A tanult szakmám fotográfus, amit a recepciós munkám mellett folytatok. Mindig is vonzott az esztétika, az elegancia, a szépség és a harmónia. Ezért választottam olyan munkát, ahol mindezt megtalálom.