Skip to content

A szalon szakemberei

Papp Nicol kozmetikus

Papp Nicol kozmetikus végzettsége mellett a közgazdász diplomát is megszerezte, azonban emberekkel és ezzel szeret foglalkozni, a munkája szerelmese. Nála megtalálhatja mindenki a lelki harmóniát és a testi felüdülést egyaránt. A szakmát a lehető legnagyobb odaadással és alázattal végzi, egyúttal lendületes, ambiciózus, hozzáállása példaértékű. Célom, hogy minél több tapasztalatot és szaktudást sajátítsak el az évek során, melyhez elengedhetetlenek a folyamatos továbbképzések, tanfolyamok. A szalonban a lehető legjobb minőségű termékekkel dolgozunk, így hiszem, hogy mindenki számára sikerül megtalálnunk a neki megfelelő kezelést, legyen szó arc vagy testkezelésről egyaránt. Brow stylistként szemöldök laminálásra és szempilla liftingre is várlak benneteket, ha ilyen gyönyörű szemöldökre és szempillára vágytok!

Szabó Eszter fordász
Szabó Eszter öt éve valósította meg gyerekkori álmát, fodrász lett. Ezután két évig Írországban dolgozott, sokat tapasztalt, kiváló fodrász lett belőle. Három év gyorsfodrászat után egy exkluzívabb szalonkörnyezetre vágytam, így választottam a Hekate by Erika Vámos szalont. Számomra egy jó frizura egy tökéletes vágással kezdődik, a férfi és női vágástechnikák, trendek folyamatos nyomon követésével, továbbképzésekkel tudok vendégeimnek a lehető legkezelhetőbb, stílusával egyező fazont elkészíteni. 
 
Dankó Ramóna fodrász
Dankó Ramóna 5 éve fodrász. Legkedveltebb tevékenysége a festés és a melírozás, a hajvágáshoz pedig, – lássuk be -, egész egyszerűen ért. Szeretem látni a nagy volumenű változásokat, ahogy megújul a vendégek haja színben és formában egyaránt. Krisztina több mint féléves lenövéssel tért be hozzám, melyet egy teljes festést követően a Kevin Murphy Staying.Alive ápolóval és Re.Store pakolással kezeltem. Majd vágással frissítettem a végeken és szintén Kevin Murphy Anti.Gravity, valamint Leave.In.Repair termékekkel tettem még selymesebbé és egészségesebbé. Szeretettel várom minden kedves vendégemet a Hekaté szalonba, ha hasonló változásra vágyik.
Szabó Bianka kozmetikus

A szépségápolás már gyerekkorom óta az életem része. Problémás bőröm miatt mindig foglalkoztatott a bőrápolás és a válaszok keresése közben úgy érzem, megtaláltam   a helyem a világban. 
Amióta kozmetikus vagyok a célom, hogy minden vendégem jobban érezze magát a bőrében. 
De a kozmetika nem csak a külsőről szól: szeretném, hogy a tükörben ne a ráncokat, a foltokat, a hegeket lássuk, hanem a családdal eltöltött, boldog éveket, a viharos tinédzserkort, jót, rosszat és mindent, amit elértünk, amíg ezeket megszereztük, számomra ez a szépség. Szeretettel várlak benneteket minden jellegű arckezelésre és testkezeléste!

Jónás Vivien műkörmös

Jónás Vivien manikűrös, pedikuros kolléganőnk, a Hekaté csapatát erősíti. Legfontosabb számára hogy vendégei mindig elégedettek legyenek munkájával. “Már körmös tanulóként éreztem, hogy meg találom a helyem. Folyamatosan tanulok, és fejlesztem magam. Szeretek mosolyt csalni más emberek arcára, ezért választottam ezt a szakmát.

 
Olajos Szílvia fodrász

Olajos Szilvia vagyok, évek óta a szépségiparban dolgozom. Kozmetikusként kezdtem, jelenleg is végzek a Hekate by Erika Vamos szalonban Image skincare kezeléseket, de jó ideje már fodrászként is fordulhattok hozzám, sőt a sminkes képesítést is megszereztem. Nagyon sokoldalú vagyok, folyamatosan képzem magam, szóval hozzám akkor is fordulhattok, ha egy szép ünnepi sminket szeretnétek alkalmi frizurával. Nagyon szeretem a munkám és az emberek szépségéért tenni. Várlak benneteket.


Várlak benneteket szeretettel.

Vera – Vagheggi Kozmetikus
Három gyerekes anyukaként és kozmetikusként úgy érzem, hogy megtaláltam azt a szakmát, amiben önmagam lehetek, jót tehetek a vendégeknek és ezért pozitív visszajelzést, boldog tekintetek kapok. Ami nekem szól! Nagyon szeretem a kényeztető kezeléseket, azokkal tudok a legtöbb örömöt okozni a vendégeimnek. A Vagheggi olasz professzionális termékek maximális ismerete érdekében folyamatosan járok a cég szakmai képzéseire.
Gotthárd-Balkányi Tímea kézápoló és műköröm építő 
jelenleg szülési szabadságon van
Gotthárd-Balkányi Tímea vagyok. 
2013 óta szépítem ápolom a kezeket és lábakat. Korabbi, porcelánfestő valamint rajztanári végzettségeim után a manikűrös, műköröm építő szakma, már sokkal jobban vonzott! Szerencsésnek tartom magam, mert olyan munkat végezhetek ami a hobbim, s ezaltal úgy érzem, nem kell többé dolgoznom. Célom hogy mindenki aki leül hozzám, kifogástalan minőséget kapjon! Megelégedve, megszépülve, és boldogan távozzon minden alkalommal! 
Iglói Vera kéz-és lábápoló, műkörömépítő
Iglói Vera vagyok  26 éve kezdtem el a műköröm építéssel foglalkozni autodidakta módon egy  Körmös által elrontott épített köröm miatt. Amikor a saját körmöm már rutinnal szépült általam a barátok és kollégák körmeit is  bátran készítettem. 17 éve a Crystal nails iskolájában a kéz és lábápoló és műköröm Építő vizsgát letettem és bár sosem akartam pedizni mégis az igénye megszeretette velem. Elvégeztem a Szőnyi féle oktatások közül is néhányat illetve a Truscada oktatást is sikeresen végeztem, ekkor már a Crystal diploma is muszáj volt nekem, mert hívott. Nagyon szeretem az embereket akik leülnek hozzám, mert úgy érzem nem csak a munkámmal leszünk többek és nem csak ők kapnak valamit hanem én is sok új nézőpontot kapok a beszélgetéseink révén! Nekem ez szerelem és remélem ezt minden vendég érzi is!
Sok szeretettel várok minden szépülni vágyó vendéget!
Dávid Anikó masszőr

Üdvözöllek, Dávid Anikó vagyok! 

Éveken keresztül kereskedelemben és vendéglátásban dolgoztam, ahol tapasztaltam, hogy a rohanó életvitel miatt mennyire stresszesek az emberek. Ezért döntöttem úgy, hogy masszőr leszek, mert segíteni szeretnék a testi,- lelki felfrissülésben, hiszen egy jó masszázsra, nem csak a testnek, de a léleknek is szüksége van. Egy kellemes masszázstól mindenki másképp látja a világot, javul az életminősége, oldódik a stressz és könnyebben megoldja a rá váró feladatokat. .Minden hozzám forduló vendégemen a legjobb tudásom szerint szeretnék segíteni.
Törődj a testeddel, hogy a lelked is mosolyogjon! 

Szeretettel várlak: 
– svéd masszázs
– nyirokmasszázs (drenázs)
– relaxációs masszázs
– cellulit masszázs
– talp masszázs
– fej masszázs (fej, nyak, váll)
– olajos thai masszázs

Időpontfoglalás
Book now