Testkezelések a bomba formáért

Testkezeléseinknek köszönhetően kirobbanó formába lendülhetsz rövid időn belül.

Extra löketre van szükséged, hogy elérd az áhított alakodat?

Szeretnél jobban kinézni és jobban érezni magad a bőrödben? Most itt a lehetőség, hogy mindezt elérd mindössze 6 hét alatt!

Bemutatjuk bomba bérletünket, amely 5x 3 különböző testkezelést kombinálva segít elérni a kívánt eredményeket. 

Most fantasztikus áron: 164.500 Ft helyett mindössze 131.600 Ft-ért!

A női test formába lendítése nem csupán a külső megjelenésről szól, hanem az önbizalomról, az egészségről és az általános jólétről is. Egy jól karbantartott test nemcsak esztétikai előnyökkel jár, hanem javítja az életminőséget, növeli az energiaszintet, és hozzájárul a mentális jólléthez is.

A rendszeres testkezelések nemcsak esztétikai célokat szolgálnak, hanem hozzájárulnak az általános egészséghez is. Az olyan kezelések, mint a testtekercselés, az elektromágneses HIEMT és az LPG testkezelés, segítenek a zsírégetésben, az izomépítésben és a bőr feszesítésében. Ezáltal javítják a keringést, fokozzák az anyagcserét, és segítenek megszabadulni a méreganyagoktól. Egy egészségesebb test több energiát biztosít a mindennapokhoz, és csökkenti a krónikus betegségek kockázatát.

WIENER testtekercselés

Miért Wiener testtekercselés?

A tekercselés során természetes anyagokat használunk, és már az első kezelés után látványos eredményeket biztosít a kezelés. A fáslizás térdtől a mell alatti területig történik, a különleges hatóanyagoknak köszönhetően rendkívül hatékonyan égeti el a problémás területeken lévő zsírpárnákat.

WIENER

Teljes testes tekercselés
  • Természetes hatóanyagok
  • Látványos eredmény
  • Bőrmegújító hatás

Elektromágneses HIEMT

Miben rejlik a HIEMT titka?

Az elektromágneses HIEMT kezelés gyors izomtömeg növekedést és zsírcsökkenést eredményez mindössze 2-3 hét alatt. Ez az eljárás ötször gyorsabbá teszi az anyagcserét, és segít az alakformálásban, feszesebb idomok kialakításában, izomnövelésben és regenerálásban.

HIEMT

elektromágneses impulzusok
  • Gyors izomtömeg növekedés és zsírcsökkentés
  • Felgyorsított anyagcsere
  • Széleskörű alakformáló hatás

LPG testkezelés

Mire képes a vákuum ereje?

Az LPG testkezelés vákuum és görgők segítségével formálja a kötőszöveteket, fogyaszt és feszesít. A lipomasszázs újraaktiválja a zsírleadási folyamatot, hogy eltávolítsa a felesleget és a szépséghibákat. A görgők stimulációja mélyreható biológiai reakciót indít el: újraaktiválja a zsírleadást, a kollagén- és elasztintermelést.

LPG

vákuum és görgők
  • Mélyreható biológiai reakciók
  • Hatékony zsírbontás
  • Feszesítés és kötőszövet formálás

Bejelentkezem!

Lendülj formába segítségünkkel!

A jól ápolt test jelentősen növeli az önbizalmat. Amikor jól érzed magad a bőrödben, ez az önbizalom kisugárzik mindenre, amit csinálsz. Az öltözködés, a társasági élet és a munkahelyi teljesítmény is javul, amikor elégedett vagy a megjelenéseddel. A test formába lendítése lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kifejezd önmagad, és megmutasd a világnak a legjobb énedet.

Nézd meg további szolgáltatásainkat is!

Frissítsd a megjelenésedet! Kattints ide az időpontfoglaláshoz!

+36 70 776 8986

Nagykovácsi, Lenvirág park 1.

www.hekate.hu

hello@hekate.hu